alle kategorier
EN

Om os

Forside>Om os>Om os

Kontakt os

+86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-mail beskyttet]

4. sal, bygning 1, nr. 1-9, bane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Firmaprofil

HeBang Engineering Co.,Ltd er et troværdigt ingeniørfirma, der hjælper vores kunder med at realisere deres drømme og opfylde deres plan med vores avancerede teknologier. Vi betjener industrier som: kemisk, petrokemisk, tekstilhjælpemidler, spiseolieraffinaderi, stål, byggeri osv.

I de sidste 10 år har vi udført mange projekter med rådgivning, projektering, indkøb og byggeri med fremtidsrettede detaljeløsninger. Og markedet dækker Pakistan, Vietnam, Indonesien, Algeriet, Chile, Mexico, Irak, Saudi-Arabien, Bangladesh, Egypten, Thailand osv.

Miljøkompatibilitet, energibesparelse og bæredygtig udvikling er vores evige stræben, som får os til at optimere vores proces og kvalitet dynamisk.

Vi er en ung dynamisk virksomhed, der bygger på rig erfaring fra vores førende ekspert i brintoverilte og stærke team, vi har hydrogenperoxid (H₂O₂) patenter og relateret teknologi fra Steam Methan Reforming Hydrogen Plant, Ultra-Pure Hydrogen Gas From Natural Gas osv. Med teknologien med fluidiseret leje i anthraquinon-rute, der gør hydrogenperoxid op til 70 % koncentration, tror vi på, at vi vil være din gode partner til at komme videre med dit projekt.

Medarbejder kultur

I Hebang COMPANY vil vi altid hjælpe vores kunder med sofistikeret teknologi, for at tilføje værdi til vores kunde, for at spare mere energi, bruge færre ressourcer og øge effektiviteten for at opnå bæredygtig udvikling.

Vores passion for at gøre Safety life, Clean world, Green Planet får os til at fortsætte med at udvikle ny teknologi og industrialisere.

Vi bekymrer os om kundens bekymring og forbedrer os løbende for at øge vores service og optimere vores konkurrencefordel.

  • Design altid til en bedre løsning
  • Overvej altid at hjælpe kunden med at bygge et bedre anlæg
  • Altid at være en troværdig virksomhed