alle kategorier
EN

Nyheder

Forside>Nyheder >HEBANG: Et vellykket besøg i Vietnam

HEBANG: Et vellykket besøg i Vietnam

Tid: 2022-11-14 Hits: 74

 kemisk plante-g1ace82dd1_1920Fra 10. september til 29. september, Dreameng, Shawn og Angela Zhou tog til Hanoi, Vietnams hovedstad, for at besøge 10 kemiske fabrikker, som Hebang havde samarbejdet med mange gange.

 

  HEBANG har overholdt den strategiske plan for storstilet udvikling i de seneste år og har dækket det projektteam, der er ansvarligt for handelssalg i større byer i Kina. I 2022 vil hebang planlægge at accelerere tempoet i oversøisk ekspansion og udvikling med fokus på petrokemiske, metallurgiske og metallurgiske industrier i Sydøstasien. Minedrift og andre markeder reagerer også på opfordringen fra Kinas "One Belt, One Road"-politik om at give vores kunder kemiske løsninger af højeste kvalitet.

 

Under dette besøg i Vietnam besøgte Dreameng og hans parti kemiske fabrikker, der har haft et langsigtet dybtgående samarbejde med hebang, diskuterede og bekræftede fremskridtene for det nuværende kemiske projekt og diskuterede muligheden og samarbejdsmodellen for Shuangbao og dets in- dybdegående samarbejde i fremtiden. En livlig diskussion fandt sted. Dreameng sagde: "Denne værdifulde mulighed for at kommunikere ansigt til ansigt med vietnamesiske kunder har øget deres tillid til hebang, og vi har fået en mere omfattende forståelse af vietnamesiske kunder. Vi tror på, at der vil være enorme potentielle samarbejdsmuligheder mellem de to parter. i fremtiden."

 

HeBang Engineering Co.,Ltd er et pålideligt ingeniørfirma, der hjælper vores kunder med at realisere deres drømme og opfylde deres plan med vores state-of-the-art teknologier. Vi betjener industrier som: kemisk, petrokemisk, tekstil Hjælpere, Spiseolieraffinaderi, Stål, Byggeri mm. I de sidste 10 år har vi har udført mange projekter med rådgivning, designe, indkøb og byggeri med fremtidsrettede detaljeløsninger. Og markedet dækker Pakistan, Vietnam, Indonesien, Algeriet, Chile, Mexico, Irak, Saudi-Arabien, Bangladesh, Egypten, Thailand osv. Miljøkompatibilitet, energibesparelse og bæredygtig udvikling er vores evige stræben, som får os til at optimere vores proces og kvalitet dynamisk.


Forrige: Hvilket materialelagertank kan vælges til brintoverilteopbevaring?

Næste: Anvendelse af hydrogenperoxid