alle kategorier
EN

Nyheder

Forside>Nyheder >Brintperoxidteknik

Hydrogenperoxidteknik

Tid: 2023-04-21 Hits: 48

 HEBANG understreger, at den besidder den nødvendige faglige viden, ekspertise og erfaring til at planlægge og implementere Hydrogen Peroxide projekter baseret på High purity Hydrogen som foder inklusiveTeknisk Knowhow, BasicEengineering, Detail engineering, Indkøb, Opstart & Fejlfinding mm. HB foreslår at tilbyde det seneste Auto-oxidationsmetodik/proces under svenskish Teknologi og samme skal danne grundlag for detaljeret ingeniørarbejde ved HB.

HB har god erfaring med teknik og konstruktion af brintperoxidanlæg, vegetabilske olieraffinaderianlæg mm.HB nyder forskellige teknologiforbindelser, samarbejder og MOU med førende globale virksomheder og institutioner.

 

EPC & PROJEKTLEDELSESTJENESTER/EPC

Vi bruger alle moderne systemer, software og værktøjer, der er tilgængelige på markedet til Design & Engineering af anlægget herunder 3D-software (PV Elite, AutoCAD, ISOMAC, Stadd pro, Pro Steel, CAD Works, Solid Works, PQMS, HTRI, Xist).

Vores ingeniører, designere, modulører, dam, tegnere har rig erfaring med design af kemisk procesanlæg som hydrogenperoxidanlæg vegetabilsk olieraffinaderianlæg, brintanlæg osv.

Vi har interne kompetencer inden for alle de tekniske discipliner, der kræves til ende-til-ende-konstruktion og udførelse af kemiske procesanlæg, herunder følgende:

·Afdeling for procesteknik

· Mekanisk afdeling

· Indkøbsafdeling

·Logistik & Eksportafdeling

·Byggeledelsesafdelingen

·Planafdeling

·Afdeling for idriftsættelse og idriftsættelse

 

NOGLE TILFÆLDE AF BRINTPEROXIDPLANTER 
Forrige: Ingen

Næste: Typer af flowmålere