alle kategorier
EN

Patenteret teknologi

Forside>Om os>Patenteret teknologi

Kontakt os

+86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[e-mail beskyttet]

4. sal, bygning 1, nr. 1-9, bane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, Kina.

Patenteret teknologi

Tre uafhængige forsknings- og udviklingsteknologier

Rig projekterfaring, mere end 30%-50% af jævnaldrende

Tekniske fordele

Patent I-2021212373910

Brugsmodellen beskriver en hydrogeneringsanordning til hydrogeneringsreaktion af H2O2-produktion. Hydrogeneringsanordningen er placeret inde i en reaktor, og hydrogeneringsanordningen omfatter et første bueformet indsugningsrør, et lodret indsugningsrør, et andet bueformet indsugningsrør og et skråtstillet indsugningsrør, toppen af ​​reaktoren er forsynet med et brint indløbsende og en brintudløbsende, den ene ende af det første bueformede indsugningsrør er forbundet med brintindløbsenden, den anden ende af det første bueformede indsugningsrør står i forbindelse med den øvre ende af det lodrette indsugningsrør, og den nederste ende af det lodrette indsugningsrør er forbundet. Den er forbundet med den ene ende af det andet bueformede luftindtagsrør, der er placeret ved den indvendige bund af reaktoren, og den anden ende af det andet bueformede luftindtagsrør er forbundet med det skrå luftindtagsrør, og det skrå luftindtagsrør hælder opad. Det får brinten og arbejdsvæsken i fuld kontakt og reagerer, forbedrer reaktionseffektiviteten og reaktionshastigheden for hydrogeneringsreaktionen og forbedrer produktproduktionseffektiviteten og enhedens produktionskapacitet.
图片 1

图片 2
图片 3

Tekniske fordele

Patent II - 2021212375545

Brugsmodellen beskriver en omrørings- og tilførselsanordning til hydrogeneringsreaktion af hydrogenperoxidproduktion. Omrørings- og tilførselsanordningen anvendes i forbindelse med en hydrogeneringsreaktor. Omrørings- og tilførselsanordningen omfatter et første væskeindløbsrør, et andet væskeindløbsrør, en indløbsrørfitting og en omrøringsanordning. Omrøreren er placeret inde i hydrogeneringsreaktoren. Hydrogeneringsreaktoren er forsynet med en arbejdsfluidindløbsende og en hydrogenindløbsende. Arbejdsfluidindløbsenden er forbundet med det første væskeindløbsrør, der er placeret i hydrogeneringsreaktoren, og det første væskeindløbsrør er frit. Enden er forbundet med det andet væskeindløbsrør, det andet væskeindløbsrør hælder nedad i retning af røreværket, brintindløbsenden er i forbindelse med indløbsrørsfittingen placeret i hydrogeneringsreaktoren, og den frie ende af indløbsrørelementet vender mod røreværkets retning. Højden af ​​den frie ende af det andet væskeindløbsrør er højere end den af ​​den frie ende af gasindløbsrøret, og hydrogeneringsreaktoren er forsynet med en fødeende. Det gør væsken turbulent i form af mekanisk omrøring, arbejdsvæsken og brinten bringes i fuld kontakt og reagerer fuldt ud, og hydrogeneringsreaktionsprocessen er mere ensartet og kontrollerbar.
图片 4
图片 5
图片 6

Tekniske fordele

Patent III- 202121237379X

Brugsmodellen beskriver en gastemperaturhomogeniseringsanordning til hydrogenperoxidproduktions-hydrogeneringsreaktion. Gastemperaturhomogeniseringsanordningen anvendes i forbindelse med en hydrogeneringsreaktor. Gastemperaturhomogeniseringsanordningen omfatter et cylinderlegeme, en omrørermotor, en roterende aksel og et omrørerblad. Den roterende aksel Den er placeret ved hydrogeneringsreaktorens indvendige midterakse, den nedre ende af den roterende aksel er roterbart anbragt ved den indvendige bund af hydrogeneringsreaktoren, den øvre ende af den roterende aksel trænger ind i hydrogeneringsreaktoren og er forbundet med røremotoren. Den ydre side af den roterende aksel og omrørerbladet, og den ydre side af cylinderlegemet er fastgjort på den indvendige sidevæg af hydrogeneringsreaktoren gennem forbindelsesstykket, bunden af ​​cylinderlegemet er forsynet med en flerhed af gennemgående huller , og de gennemgående huller er forsynet med en åndbar vandtæt membran. Det får reaktionsgassen i hydrogeneringsreaktoren til at cirkulere og strømme, sikrer temperaturensartetheden af ​​den indre reaktionsgas og forbedrer varmeoverførselseffektiviteten i reaktionsprocessen.
图片 7
图片 8
图片 9